Onze oplossingen

We bieden totaaloplossingen voor beregeningssystemen. We installeren pompen, plaatsen de (automatische) sproeiers en zorgen voor de geschikte leidingen en koppelingen.

Plaats je graag alles zelf? Geen probleem. Wij geven je advies en helpen je graag op weg.

Pompen

Pedrollo is al jarenlang een grote speler in de wereld van pompen. Deze Italiaanse leverancier heeft centrifugaalpompen, bronpompen en dompelpompen, allemaal vervaardigd uit hoogwaardige materialen.

In de gietijzeren pompen wordt er altijd gewerkt met een messing waaier, voor de RVS pompen gebruikt men een RVS of technopolymeer waaier. Hun pompgamma dekt zowel de particuliere, professionele als de agrarische markt, waardoor we altijd een passende pomp kunnen aanbieden.

Ons assortiment

Sproeiers en automatisatie

Voor beregening en automatisatie van tuinen, parken en sportvelden werkt EBeco met Rainbird beregeningsmaterialen.

Door zijn jarenlange ervaring heeft Rainbird een breed gamma van irrigatieproducten uitgebouwd. Voor kleine plantvakken en gevoelige planten wordt er gewerkt met nevelaars of rotornevelaars.

Bij het beregenen van grasvelden wordt er gebruik gemaakt van geluidloze pop-up sproeiers die onder de grasmat verwerkt worden. Om dit alles te automatiseren kan er gebruik gemaakt worden van een beregeningscomputer, magneetventielen en eventueel een regensensor. Zo bent u er zeker van dat uw tuin er ook tijdens uw vakantie altijd mooi en groen uitziet!

Ons assortiment

Leidingen

Wij leveren en plaatsen enkel drukleidingen van hoogwaardige leveranciers. Naargelang de toepassing en de gestelde eisen werken we met PVC, PE of galva leidingen. Deze zijn leverbaar als druk- en afvoerleiding.

Ons assortiment

Koppelingen

EBeco levert kunststof, galva en messing fittingen. Deze kunnen geleverd worden naargelang hun toepassing als lijm-, schroefdraad-, knelfitting of met manchet. Wij leveren enkel duurzame koppelingen van de merken VDL, Sanha en Beulco.

Ons assortiment

Laat je overtuigen door onze realisaties.

Vraag een offerte aan.

Onze experts nemen graag de tijd om te luisteren naar jouw wensen en de meest geschikte oplossing uit te werken