Onze oplossingen

Wilt u dankzij een kleine investering geld besparen? Sinds enkele jaren bent u verplicht bij een nieuwbouwwoning het opgevangen regenwater te hergebruiken. Het water voor de wasmachine, toilet of het vullen van b.v. een emmer water nemen een groot deel van het dagelijks verbruik in.

Een Regen Water Unit zorgt ervoor dat het regenwater opgepompt en gefilterd wordt zodat u altijd zuiver water hebt. Als de regenwaterput leeg is, schakelt hij automatisch over op stadswater zodat u nooit zonder water zit.

Een Regen Water Unit is een goedkope manier om energie te besparen, wat het de ideale investering maakt voor als u gaat bouwen of verbouwen. Voor bestaande woningen zijn er ook interessante subsidies voor het plaatsen van een regenwatertank.

Ebeco produceert en verdeelt zijn eigen kwalitatieve regenwatersystemen welke ook gemakkelijk te installeren zijn door iedere doe-het-zelver.

Systeem 1

Het standaard regenwatersysteem wat zowel gelijkvloers als in de kelder geplaatst kan worden.

Het systeem bestaat uit een geluidsarme pomp met laag energieverbruik, een Presflo pompsturing, een duofilter en een automatisch omschakelsysteem op stadswater waardoor u zich nooit zorgen moet maken om de watervoorziening in huis.

Systeem 2

Een geluidloos regenwatersysteem waarbij de pomp in de put geplaatst wordt. In de kleinere kast bevindt zich de Presflo pompsturing, een duofilter en een automatisch omschakelsysteem op stadswater.

Systeem 3

Een regenwatersysteem waarbij bij lage waterstand in de put, automatisch omgeschakeld wordt naar een met stadswater gevulde tank ingebouwd in de kast.

In de kast wordt weer gebruik gemaakt van een geluidsarme pomp met laag energieverbruik, een Presflo pompsturing, een duofilter en een automatisch omschakelsysteem op stadswater. Hierdoor zal u nooit een liter water te veel verbruiken.

Laat je overtuigen door onze realisaties.

Vraag een offerte aan.

Onze experts nemen graag de tijd om te luisteren naar jouw wensen en de meest geschikte oplossing uit te werken