Pompen

Pedrollo is al jarenlang een grote speler in de wereld van pompen. Deze Italiaanse leverancier heeft centrifugaalpompen, bronpompen en dompelpompen, allemaal vervaardigd uit hoogwaardige materialen.

In de gietijzeren pompen wordt er altijd gewerkt met een messing waaier, voor de RVS pompen gebruikt men een RVS of technopolymeer waaier. Hun pompgamma dekt zowel de particuliere, professionele als de agrarische markt, waardoor we altijd een passende pomp kunnen aanbieden.

Centrifugaalpompen

Centrifugaalpompen gebruikt als bovengrondse opstelling voor het gebruik in beregening of irrigatie installaties, maar ook in de industrie en landbouw wordt deze pomp zeer vaak gebruikt. Deze pompen kunnen geleverd worden met en zonder venturi. Ook heeft Pedrollo verticale meertrapspompen in zijn gamma.

Zelfaanzuigende pompen

Zelfaanzuigende pompen

Niet-zelfaanzuigende pompen

Niet-zelfaanzuigende pompen

Bronpompen

Bronpomp motoren en hydraulische delen voor grotere opvoerhoogtes of geluidloze toepassingen. Deze vinden hun toepassing in de irrigatie en beregening, maar ook in blusinstallaties of industriële toepassingen met de hoogste vereisten.

Dompelpompen

Water in de kelder, wegpompen van regenwater of het leegpompen van een septische put.

Voor iedere situatie hebben we een dompelpomp op maat. Met onze merken Pedrollo en JS pumps kunnen we onze klanten een breed assortiment aan dompelpompen aanbieden. Hoogwaardige kunststofpompen voor particulier gebruik, gietijzeren en RVS dompelpompen voor het professionele werk of een bronzen dompelpomp voor het pompen van zoutwater.

Pompsturing

Ebeco levert diverse types van pompsturing. Voor de centrifugaal en bronpompen kan dit gaan van het standaard drukvat of een kunststof druktank met drukschakelaar tot een digtale presflo. Voor het zwaardere werk en industriële pompen wordt dit meestal gecombineerd met een frequentiesturing.
Ook op het gebied van aansturing en beveiliging van dompelpompen kan je bij ons terecht. Deze sturingskasten kunnen 1, 2 of zelfs meerdere pompen aansturen en kunnen opgebouwd worden met een thermische beveiliging, storings-alarm of een eventuele koppeling naar de GSM.
Indien nodig wordt er een sturingskast op maat gemaakt.

Presflo

Presflo

Drukvaten

Drukvaten

Laat je overtuigen door onze realisaties.

Vraag een offerte aan.

Onze experts nemen graag de tijd om te luisteren naar jouw wensen en de meest geschikte oplossing uit te werken