Sproeiers en automatisatie

Voor beregening en automatisatie van tuinen, parken en sportvelden werkt EBeco met Rainbird beregeningsmaterialen.

Door zijn jarenlange ervaring heeft Rainbird een breed gamma van irrigatieproducten uitgebouwd. Voor kleine plantvakken en gevoelige planten wordt er gewerkt met nevelaars of rotornevelaars.

Bij het beregenen van grasvelden wordt er gebruik gemaakt van geluidloze pop-up sproeiers die onder de grasmat verwerkt worden. Om dit alles te automatiseren kan er gebruik gemaakt worden van een beregeningscomputer, magneetventielen en eventueel een regensensor. Zo bent u er zeker van dat uw tuin er ook tijdens uw vakantie altijd mooi en groen uitziet!

Sproeiers

Voor ondergrondse beregening van tuinen, parken en sportterreinen wordt meestal gebruik gemaakt van de Rainbird pop-up sproeiers. Deze zakken onder de grond indien er niet gesproeid wordt. Voor bovengrondse opstellingen bij rijbakken voor paarden wordt meestal gebruik gemaakt van Vyrsa of Perrot klepelsproeiers. Deze kunnen ook geleverd worden met een snellere rotatie voor de beregening van een tennisveld.

Nevelaars

Rainbird nevelaar voor het kleinere en fijnere werk. Deze zijn ideaal voor de beregening van kleinere plantenperken. Deze nevelbogen beschadigen de bloemen veel minder. Ook zijn nevelaars leverbaar met een rotor nevelkopje waarbij grotere sproei afstanden gehaald kunnen worden.

Druppelslang

Druppelslang voor beregening van plantenperken die gevoelige planten bevatten. Door het bedruppelen van de bodem wordt de plant niet beschadigd. Ook is druppelslang ideaal bij installaties met ijzerwater. Zo zullen de paden rond de plantenperkjes nooit nat worden.

Beregening automaat

De beregeningsautomaat start uw sproei installatie wanneer u zelf afwezig bent. Zo moet u zich geen zorgen maken dat uw tuin geen water krijgt. Is het al te nat, dan zorgt de regensensor ervoor dat uw tuin niet nog eens extra gesproeid wordt. Behoud u zelf liever de controle vanop afstand of wilt u de computer via een handige de handige Rainbird app kunnen bedienen? Dan is de Rainbird wifi kit zeker iets voor u!

Magneetventielen

Rainbird magneetkleppen in diverse vormen en maten. Deze kunststof magneetventielen kunnen aangestuurd worden door de Rainbird beregeningsautomaten. Zo kan u ieder circuit afzonderlijk bedienen. Deze kunststof of messing Rainbird magneetventielen zijn leverbaar met doorlaten tot 100m³/h.

Laat je overtuigen door onze realisaties.

Vraag een offerte aan.

Onze experts nemen graag de tijd om te luisteren naar jouw wensen en de meest geschikte oplossing uit te werken