Koppelingen

EBeco levert kunststof, galva en messing fittingen. Deze kunnen geleverd worden naargelang hun toepassing als lijm-, schroefdraad-, knelfitting of met manchet. Wij leveren enkel duurzame koppelingen van de merken VDL, Sanha en Beulco.

PVC fittingen

PVC druk- en afvoerfittingen van het merk VDL. Van de Lande is producent van een uitzonderlijk breed programma aan fittingen en armaturen uit PVC en PE. Meer dan 4500 artikelen worden in hun fabriek in Nederland geproduceerd. Deze producten ondergaan strenge visuele en functionele controles. Daarmee bent u verzekerd van topkwaliteit.

Druk fiitingen

Druk fiitingen

Afvoer fittingen

Afvoer fittingen

PE knel- en elektrolasfittingen

Op gebied van PE knelfittingen werken wij de met producten van VDL. Van de Lande levert enkel hoogwaardige fittingen die aan de strengste normen voldoen. De elektrolas verbindingen worden uitgevoerd met elektrolaskoppelingen van Frialen. Door het unieke ontwerp van de warmtespiralen in hun elektrolasfittingen wordt tijdens het lassen een consistente warmteoverdracht gecreëerd, welke een ​​maximale hechting tussen de materialen zorgt.

PE elektrolas fittingen

PE elektrolas fittingen

Galva fittingen

Sanha galva draadfittingen kunnen gebruikt worden in alle toepassingen van watertransport. Deze Europese koppelingen worden uitsluitend geleverd volgens de DIN norm 10242 en gasdraad volgens DIN norm 10226. De maximale werkdruk van deze koppelingen is 25 bar.

Messing fittingen

Sanha messing draadfittingen zijn bij uitstek geschikt voor gebruik in drinkwaterinstallaties omdat het voldoet aan de strenge eisen betreffende de grenswaarden van de hoeveelheid lood in het drinkwater. Installateurs hebben bij het gebruik van loodvrije draadfittingen altijd de zekerheid dat geen enkele aansprakelijkheid, voor een eventuele overschrijding van deze limiet in drinkwater, kan worden gesteld tegen hen.
Deze messing fittingen zijn getest en gecertificeerd volgens DVGW GW 6 en conform DIN EN 1254.

Laat je overtuigen door onze realisaties.

Vraag een offerte aan.

Onze experts nemen graag de tijd om te luisteren naar jouw wensen en de meest geschikte oplossing uit te werken